Pride Mobility

Accu's, het kloppend hart van uw Pride Mobility Scootmobiel

Medical Spare Parts levert een zeer compleet en breed pakket aan accu's, specifiek ontwikkeld voor gebruik in de scootmobielen van Pride Mobility. Naast traditionele cyclische batterijen, levert Medical Spare Parts ook een breed pakket Gel accu's. Deze Gel accu's hebben een grotere gebruiksvriendelijkheid en een langere levensduur. Voor onze scootmobiel accu's hebben wij ook een assortiment kwalitatief hoogwaardige acculaders. Zodoende is uw Pride Mobility Scootmobiel in een handomdraai opgeladen, zonder dat daarbij de levensduur van uw accu achteruit gaat. U kunt onze acculaders hier vinden.

Verschillende scootmobielen, Verschillende accu's

Door de verschillende types scootmobielen die Pride Mobility op de markt heeft gebracht, is er ook vraag naar verschillende accu's. Medical Spare Parts is trots dat wij een compleet programma kunnen leveren, waarmee wij de meerderheid van de scootmobielen kunnen voorzien van topkwaliteit accu's. Onze range strekt zich uit van accu's met een capaciteit van slechts 12Ah tot aan de echte krachtpatsers met een capaciteit van maar liefst 100Ah!

Navigeer naar het juiste product voor uw toepassing

Om het zoeken naar uw gewenste accu zo eenvoudig mogelijk te maken kunt u aan de linkerzijde van deze pagina uw type scootmobiel van Pride Mobilty selecteren en u krijgt dan meteen onze compatibele accu's te zien. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onze zoekfunctie bovenaan de pagina of van onze geavanceerde zoekfunctie waarbij u zeer gericht kunt zoeken.

Staat uw accu er niet tussen, of komt u er even niet uit? Onze klantenservice helpt u graag verder! Neem contact op via klantenservice@medicalspareparts.com of bel ons op +31 88 0531 000 Maandag t/m Vrijdag van 08.00 - 17.00 

12 Artikel

pro Seite

12 Artikel

pro Seite